Bestillingen

Vannhager

På FIAP kan du enkelt og enkelt handle - døgnet rundt og alltid slik det passer deg best.

Bare bestil alle FIAP premiumprodukter "online" fra vår sterke online-partner Conrad Electronic SE. Du vil bli koblet direkte til det valgte FIAP-produktet via "Kjøp online" -knappen til Conrad Electronic SEs nettbutikk. Hvis du ønsker å bestille flere FIAP-produkter, kan du fortsette kjøpet ditt hos Conrad Electronic SE.

Ha det gøy å handle!

Vi ønsker å levere deg (private kunder) med våre produkter gjennom våre sterke partnere (spesialiserte forhandlere).

Benytt deg av en kompetent kontakt i ditt område (forhandlersøk).

Har du spørsmål?
Vi vil gjerne svare på spørsmål, forslag eller bekymringer du måtte ha under følgende:
Tlf .: +49 9628 9213-0
E-post: verkauf@fiap.de

Akvakultur

På FIAP kan du enkelt og enkelt handle - døgnet rundt og alltid slik det passer deg best.

Etter at du har lagt dine utvalgte premiumprodukter i handlekurven, klikker du på "Min handlevogn" eller "Checkout" i navigeringsfeltet øverst på hjemmesiden. Etter det er det bare noen få skritt for å fullføre din vellykkede online bestilling.

Ha det gøy å handle!

Ansvar

På FIAP ser vi oss selv som en del av samfunnet og tar vårt ansvar veldig alvorlig. Vi kan bare møte de høye forventningene til våre kunder og gjøre vårt sosiale bidrag som et selskap hvis vi fortsetter å utvikle, øke vår innovative kraft og kreve nye utfordringer hver dag. Derfor streber vi etter en fremragende ytelsesgrad og utvider hele tiden vårt sortiment. Vi fokuserer på det bredeste spekteret av tjenester for våre kunder og forbrukervennlig emballasje, samt utvikling av innovative webtjenester.

Vår forpliktelse har mange ansikter. Vi støtter primært sosiale aktiviteter lokalt, hvor FIAP-ansatte bor. Bidraget er gitt i form av donasjoner til ideelle organisasjoner, katastrofehjelp, frivillig arbeid av FIAP-ansatte eller gjennom programmer med partnere og kunder. Sammen vil vi hjelpe hvor det er behov for hjelp.

Ähm...?

Irgendwas wollte ich sagen, aber mir ists entfallen.

Bitte rufen Sie mal den Webmaster.

Danke